Hatalmas mennyiségű adományt juttatott el több intézménynek a Fidesz Budán

Vágólapra másolva!
A Szatmári Cégcsoporthoz tartozó jászberényi vállalat 25 tonna lisztet és közel 15 ezer liter tejet juttatott – mintegy 4,6 millió forint értékben – a főváros II. és III. kerületében található egészségügyi, szociális és egyházi intézményeknek – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter és Gór Csaba, a budapesti 4-es számú választókerület fideszes vezetője az Origóval. 
Vágólapra másolva!

hangsúlyozta Varga Mihály a Szatmári Malom Kft. élelmiszer-adományázásakor.

A Szatmári Cégcsoporthoz tartozó jászberényi vállalat 25 tonna lisztet és közel 15 ezer liter tejet juttatott – mintegy 4,6 millió forint értékben – a főváros II. és III. kerületében található egészségügyi, szociális és egyházi intézményeknek – tájékoztatott a pénzügyminiszter, Buda és Óbuda országgyűlési képviselője.

Forrás: TRIEBER JULIA/Trieber Julia

jelentette ki Varga Mihály. Az élelmiszeradományból jutott többek között hat gyermekotthonnak, számos idős- és szeretetotthonnak, több civil szervezetnek, valamint plébániáknak, kórházaknak – tájékoztatott a tárcavezető, aki külön köszönetét fejezte ki Szatmári Zoltánnak, az adományozó vállalat tulajdonosának, valamint azok célba juttatását vállaló Gór Csabának, a II. kerületi önkormányzat Fidesz–KDNP-frakcióvezetőjének.

Varga Mihály és Gór Csaba (középen) Forrás: TRIEBER JULIA/Trieber Julia