Már megint álhírt terjeszt a 444, Soros György blogja, amely ezúttal az oltásokkal kapcsolatban hazudik.

A koronavírus-járvány hivatalos tájékoztató oldala szerint már megint álhírt terjeszt a 444, ugyanis nincs ellentmondás Müller Cecília országos tisztifőorvos és a kormány korábbi nyilatkozata között a védőoltás kapcsán.

A sajtóközpont kedden azt közölte, hogy a kormány 17,5 millió adag külföldi vakcinát kötött le különböző gyártóknál, de azok még nem érkeztek be az országba.

Hozzátették, hogy amint a lekötött vakcinák megérkeznek és a hatóság engedélyezi azokat, elkezdődhet az oltás.

Hangsúlyozták, jelenleg Magyarországon nincs engedélyezett, koronavírus elleni vakcina.Jelenleg Magyarországon nincs engedélyezett, koronavírus elleni vakcina. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a magyar emberek nem is tudnak miből választani. Erről beszélt keddi sajtótájékoztatóján Müller Cecília - szögezték le (a Soros-blog azt az álhírt terjesztette, hogy majd amikor már lesz vakcina, akkor sem lehet választani. Müller Cecília azonban arról beszélt, hogy most, az előzetes regisztrációnál nem tudnak választani, hiszen még nincs engedélyezett vakcina, így nincs miből).

Álhírt terjeszt Soros blogjaForrás: Shutterstock

Változatlanul bízunk abban, hogy jövő tavasszal ott tartunk majd, hogy minden, Magyarország által megrendelt külföldi vakcina rendelkezésre fog állni, és akár többféle, a hatóság által is engedélyezett vakcina is lesz nagy mennyiségben, amikből akkor majd akár választani is lehet - áll a Koronavírus Sajtóközpont közleményében.