Már több mint 200 ezer forinton áll annak a licitálásnak az összege, amelyet Gór Csaba, Budapest 4-es számú egyéni választókerületének fideszes elnöke indított a II. kerületben lévő Szent Ferenc Kórház javára – tudta meg az Origo. A Fidesz II. kerületi frakcióvezetője közölte, az online aukcióból befolyt összeget teljes egészében az intézmény kapja meg. A cél egy közösségi rekreációs szoba létrehozása az intézmény 120 munkatársa számára – tette hozzá.

Jótékonysági árverést indított a Budapesti Szent Ferenc Kórház javára Gór Csaba, Budapest 4-es számú egyéni választókerületének fideszes vezetője. Az online aukcióból befolyt összeget teljes egészében az intézmény kapja meg. A cél egy közösségi rekreációs szoba létrehozása az intézmény 120 munkatársa számára.– tette hozzá. A legújabb hírek szerint már több mint 200 ezer forinton áll a licitálás összege.

Gór Csaba arról is beszélt, hogy az egészségügyben dolgozók a járványhelyzet kitörése óta éjt nappallá téve dolgoznak értünk. Lassan egy éve tart a rendkívüli állapot, amely hatalmas fizikai és szellemi terhelést jelent számukra.
Aukciónk célja, hogy a befolyt összegből egy olyan helyiséget alakíthasson ki a kórház, ahol munkatársai feltöltődhetnek, kipihenhetik fáradalmaikat az újabb fárasztó műszak előtt – tette hozzá. A szobában relaxációs fotel, bordásfal, sporteszközök egyaránt helyet kaphatnak. A licit tárgya Riczkó Andrea festménye: A brémai muzsikusok.

Licitálni az alábbi oldalon lehet: https://www.licit.gorcsaba.hu/