Prostituált semmizett ki egy debreceni vállalkozót

SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt óvszer, sex, prostitúció, prostituált, szex
SZEXE Prostituált Szex Óvszer Szemetet gyűjtenek a SZEXE aktivistái a Határ út környékén tiltakozásul a prostituáltak indokolatlan büntetései miatt
Vágólapra másolva!
Egy férfinak jól menő vállalkozása volt Debrecenben, aztán beleszeretett egy prostituáltba, akinek odaadta minden pénzét. A 47 éves Ákos most Budapesten próbál munkát találni – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A férfi egykor jólétben élt Debrecenben, amíg bele nem szeretett egy prostituáltba, aki minden pénzét megszerezte.

Ákosnak egy importruhákkal foglalkozó cége volt, amikor megismerkedett a nővel. Egy hirdetési oldalon talált rá, majd elhívta magához.

– mondta a férfi a Blikknek.

Ezt el is mondta a nőnek, aki látszólag viszonozta az érzelmeit. Beszélgetni kezdtek. A prostituált elmondta neki, hogy két gyereket nevel egyedül, és ezért kell így dolgoznia. Ezek után Ákos győzködni kezdte, hogy inkább kezdjenek el egy közös vállalkozást.

– meséli tovább.

Később a gyűrű eltűnt a nő kezéről. Amikor erre rákérdezett a férfi, a nő azt mondta, pénzre volt szüksége, ezért adta le egy zálogházban. A férfinél ezek után telt be a pohár, és üres zsebbel a fővárosba költözött. Mivel a pénzét önszántából adta oda a nőnek, így jogi útra sem tudja terelni az ügyet.

Azt hittem, ha jó vagyok hozzá és mindent megadok neki, együtt gyönyörű családi életet élhetünk. Ehelyett szisztematikusan elszedte a millióimat, majd lelépett.

Én úgy tudtam, a nők szeretetre, biztonságra és törődésre vágynak. Hát, nem mindegyik!- mondta a férfi, aki most Budapesten próbál meg munkát találni, egyelőre nem sok sikerrel. A barátai is elfordultak tőle, mert egy vesztesek tartják. Senki sem segít neki a talpra állásban.