Nem sokkal az után, hogy megjelent a legutóbbi, Gyurcsányné virtuális akciójával foglalkozó cikkünk, a Facebook összesítése szerint fél nap alatt egymillió forinttal nőtt a Brüsszelből érkező kampánytámogatás összege. Döbbenetes ütemben pénzelik külföldről Gyurcsány Ferenc feleségét, aki nem titkoltan a kormányfőjelöltséget célozta meg. A teljes összeg már több mint 20 millió forint, csak november 20-a óta 15 millió.

Szerdán 14 óra 44 perckor jelent meg cikkünk azzal kapcsolatban, hogy vasárnap reggeli írásunk óta közel négymillió forinttal támogatták Brüsszelből az európai szocialisták a baloldali politikus videós kampányát.

Döbbenetes tempó

Ehhez képest szerdán koraeste arra lettünk figyelmesek, hogy az így sem elhanyagolható összeget további 964 827 forinttal toldották meg Brüsszelből. A tempó döbbenetes: fél nap alatt közel egymillió forintot ugrott a Facebook számlálója. Magyarán továbbra is 

öntik Magyarországon kívülről a pénzt Gyurcsányné kampányába. Összesen már több mint 20 millió forinttal támogatták Brüsszelből a hirdetéseit, csak november 20-a óta 15 millió forinttal. 

Forrás: Facebook

Már a YouTube-on is Gyurcsányné

Azt fontos hangsúlyozni, hogy a fenti összegek csupán a facebookos videókampányra vonatkoznak, valójában ennél jóval több pénz jöhetett az S&D-től. Ugyanis azon kívül, hogy a DK-hoz közel álló Nyugati Fényen felbukkantak reklámok, már a YouTube-on is lehet Gyurcsánynénak a közös védekezés ellen uszító kampányával találkozni.