Az EU-csúcson született megállapodással Magyarország győzött

Hollik István
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!
A Fidesz értékelése szerint az EU-csúcson született megállapodással Magyarország és a magyar emberek győztek, a magyar baloldal ugyanakkor megint csak ártani akart saját hazájának.
Vágólapra másolva!

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az EU-csúcson a magyar miniszterelnöknek sikerült megvédenie a nemzeti érdekeket és elérnie azt, hogy a Magyarországnak járó pénzeket hazánk és a magyar emberek megkapják.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Forrás: Facebook/Hollik István

Ugyanakkor leszögezte, hogy az elmúlt napokban kemény viták voltak Európában, és sorozatos zsarolások, támadások érték hazánkat, a Magyarország elleni hadjáratban pedig "vastagon benne volt" az egész magyar baloldal is.

- fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István hozzátette, hogy Gyurcsány Ferenc, Gyurcsányné Dobrev Klára, a momentumosok, a szocialisták és az egész baloldal mindent megtett azért, hogy Magyarországot megbüntessék és a hazánknak járó pénzeket elvegyék.

- mondta a politikus.

Szerinte Soros György megrendelésére akarták politikai feltételekhez kötni a magyaroknak járó pénzek kifizetését, amivel

azt akarták elérni, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat, ha például nem enged be migránsokat.

Hollik István hangsúlyozta, hogy a magyar miniszterelnöknek a bevándorláspártiak és a magyar baloldal közösen indított támadásait sikerült kivédenie és elérnie azt, hogy az EU tegye most félre ezeket a mesterségesen gerjesztett politikai vitákat,

hiszen Európában súlyos a járványhelyzet és sok tagállamnak azonnali pénzügyi segítségre van szüksége az egészségügyi és gazdasági védekezéshez.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szégyennek nevezte, hogy a bevándorláspártiak a magyar baloldallal együtt még ezt a súlyos járványügyi helyzetet is a Magyarország elleni támadásra használták fel.

Arra a kérdésre, hogy mit szólnak a diplomataútlevéllel cigarettát csempésző Legény Zsolt volt MSZP-s országgyűlési képviselő ügyéhez, Hollik István azt mondta, hogy

- fogalmazott a fideszes politikus. Hollik István szerint az ügy felháborító, és jól mutatja a baloldal lényegét, vagyis azt, hogy nem tudnak semmi mást, csak "lopni csempészni és kamuzni". Továbbá közölte, hogy a Fidesz-KDNP nyitott arra, hogy a diplomataútlevelek kiadásának rendszerét felülvizsgálják.