A baloldali cigarettacsempész, Legény Zsolt nem mondott igazat

új képviselők választás 2014  Legény Zsolt
Nyíregyháza, 2010. január 15. Legény Zsolt, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 8. számú egyéni választókerület (Vásárosnamény) MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltje. A felvétel Nyíregyházán a Váci Mihály Művészeti és Gyermekcentrumban megtartott fórum után készült, ahol bemutatták a szocialisták Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jelöltjeit.
Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, cigarettát akart csempészni az ukrán határon egy volt MSZP-s képviselő, Legény Zsolt. Az üggyel kapcsolatban a legújabb fejleményekről Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára beszélt közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Legény Zsolt, az MSZP külügyi munkatársa a magyar-ukrán határon bukott le, az autója tele volt cigarettával. Legény azonban azt állítja, hogy nem tudja hogyan került autójába a cigaretta.

- mondta videójában Menczer Tamás. Ugyanis a magyar konzulokat az ukrán vámosok hívták a helyszínre, mert már elkezdődött a vizsgálat megalapozott gyanúval.

- jelentette ki a külügyi államtitkár, aki szerint minden baloldali pártvezetőnek nyilatkoznia kell az ügyben Jakab Pétertől Gyurcsány Ferencig.

A teljes videó: