Kigyulladt egy kétszintes családi ház Budatétényen - videó

kigyulladt, budatétény, tűz
Budapest, 2020. december 13. Kigyulladt lakóház Budapest XXII. kerületében, a VII. utcában 2020. december 13-én. A száz négyzetméteres, kétszintes épület teljes terjedelmében égett, a tűzoltók több gázpalackot is kihoztak az épületből. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Kigyulladt egy kétszintes épület Budapesten, a XXII. kerületében. A tűzoltók öt vízsugárral kezdték meg oltani a lángokat, most már azonban csak az izzó, parázsló részek vannak hátra. A helyszínre mentők is érkeztek.
Vágólapra másolva!

Teljes terjedelmében ég egy száz négyzetméteres, kétszintes épület Budapest XXII. kerületében, a VII. utcában - írja a katasztrofavedelem.hu.

Az égő budatétényi ház Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett

öt vízsugárral elkezdték oltani a lángokat.

A közleményük szerint a tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni, az egységek több gázpalackot kihoztak az ingatlanból.

A tűzről az idokep.hu egyik helyszínen tartózkodó kollégája készített videót.

Frissítés:

A tűzoltók két vízsugárral oltják a még izzó, parázsló részeket. A tűzoltás idejére nyolc embert kísérték ki az épületből. A helyszínre mentők is érkeztek.