Börtönben marad a kecskeméti nő, aki nyugtatóval mérgezte meg a saját lányát

Vágólapra másolva!
Több szem nyugtatót adott be a saját lányának egy nő még az év elején. A gyerek majdnem meghalt, végül az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét. A nő azért adta be a gyereknek a gyógyszereket, hogy bent tartsák a kislányt a kórházban.
Vágólapra másolva!

A nő márciusban a 3 éves lányához hívta a mentősöket. Azt mondta, a gyerek lázas és fél óránként elájul. Azonnal kórházba is vitték, ahol az ügyeletes megvizsgálta és megállapította, hogy a kislány láztalan, és jó általános állapotban van. Ezért mondta az anyának, hogyha mindezt a következő vizsgálatok is bizonyítják, hazamehetnek.

A nő, amíg a gyerekével a folyosón a vérvétel eredményére várt, a vádirat szerint azért, hogy a kislány mindenképpen bent maradjon a kórházban,

a nála lévő nyugtatóból 8-9 darabot kivett és a kislány cumisüvegében lévő baracklébe keverte,

hogy a gyermek rosszullétre utaló tüneteket produkáljon.

A kislány nem sokkal azután, hogy ivott az italból, zavartan kezdett viselkedni, majd

elájult, és életveszélyes állapotba került. Csak azért maradhatott életben, mert azonnal orvosi segítséget kapott, hiszen még a kórházban voltak.


A nőt nem sokkal később letartóztatták, a letartóztatást pedig most meghosszabbították, ugyanis tartani lehet attól, hogy újabb hasonló dolgot követ el.

A nő az ítélet ellen fellebbezett, azt azonban elutasították.