A katasztrófavédelem honlapján azt írták, hogy a 12-es főút érintett szakaszán csak félpályán halad a forgalom. Két autó karambolozott Hódmezővásárhely közelében is a Békéssámsoni úton, ahová mentőhelikoptert is riasztottak.

Összeütközött négy autó a 12-es főúton, Vác és Verőce között. A balesethez a váci hivatásos és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol félpályán halad a forgalom.

Később a rendőrség honlapján azt közölték, hogy a helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljesen lezárták az érintett útszakaszt, ahol torlódásra kell számítani.

Két autó karambolozott Hódmezővásárhely közelében is

Baleset történt Hódmezővásárhely-Erzsébet térségében a Békéssámsoni úton, ahol egy ember a járműbe szorult, és a helyszínre mentőhelikopter is érkezett - írták a Vásárhely24 portálon.

Mint írták, az elsődleges információk szerint egy könnyű, és egy súlyos sérültje van a balesetnek. Egy ember az egyik járműbe szorult, őt a katasztrófavédelem munkatársai feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsból, majd mentőhelikopterrel kórháza szállították.

A helyszínen teljes útlezárás van.