Marad az évszakhoz képest enyhe idő, ma 10, kedden 13 fok lehet a maximum hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Ma erősen felhős, párás időre számíthatunk. Eleinte északkeleten lehet eső, majd egy átmeneti szünet után késő délutántól nyugat felől várható csapadék. A déli, délkeleti szél délutántól egyre inkább viharossá fokozódik. 10 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. 

Kedden hajnalban csökken a felhőzet. Sok napsütés várható. Csak estefelé délkeleten valószínű eső, zápor. Délelőtt még erős, délután már csak élénk lesz a déli légmozgás. 9 és 13°C közötti enyhe idő lesz. 

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A Dunántúl keleti felén és a Dunától keletre többfelé valószínű eső, záporeső. 5 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk délután. 

Szilveszter napján hajnalban, reggel még több helyen lehet csapadék, majd nyugat felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Gyenge marad a nyugatias szél.  +6 fok köré csökken a hőmérséklet. 

Újévkor változóan felhős, reggel párás idő várható. Számottevő csapadék nem lesz. Reggel gyenge fagy esélyes, délután +6 fok ígérkezik. 

Enyhe lesz az idő a következő napokbanFotó: Csudai Sándor - Origo