Dömötör Csaba: A baloldal most az oltási programot torpedózná - videó

koronavírus, oltás, koronavírus elleni vakcina, Nyíregyháza
Nyíregyháza, 2020. december 27. Leszkoven János, a Covid-intenzív részleg egyik vezető főorvosa megkapja a koronavírus elleni oltóanyagot a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház szakrendelőjének épületében kijelölt dolgozói oltóponton 2020. december 27-én. Ezen a napon az Európai Unió (EU) tagállamaiban megkezdődött a lakosság koronavírus elleni összehangolt beoltása. Magyarországon elsőként az egészségügyi dolgozók kapják meg a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett vakcinát. MTI/Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi internetes bejegyzésében kifogásolta, hogy a baloldal az álhírgyártás után most az oltási programot próbálja meg ellehetetleníteni. 
Vágólapra másolva!

"2020-ban végig álhír-galacsinokat dobált a nyilvánosságba, a baloldal most az oltási programot torpedózná. Most már arról is megdöbbentő nyíltsággal beszélnek, hogy miért.

- fogalmazott.

Dömötör Csaba Krekó Péternek, a Political Capital nevű baloldali intézet vezetőjének minapi nyilatkozatára utalt. "A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor (Orbánnak) kell viselnie a politikai következményeket" - közölte a baloldali elemző. Erre reagált Dömötör Csaba azzal, hogy a baloldal az oltási programot is megtorpedózná.