Újabb műtétei lehetnek az Újpesten megkéselt rendőrnek

Újpest, Kassai utca, rendőr késelés, rendőrök lelőttek egy embert
Vágólapra másolva!
Édesapjától örökölte hivatástudatát az Újpesten megkéselt rendőr a Ripost információi szerint. A 26 éves áldozat már jobban van, egész nap a gratuláló és elismerő üzeneteket fogadja. Eközben folyamatosan érkezik hozzá a segítség, van, aki a vérét adja neki. 
Vágólapra másolva!

Előfordulhat, hogy a jövőben újabb műtéteken kell majd átesnie az 24-én megtámadott rendőrnek és emiatt vérre lesz szüksége.

- mondta Fekete Zsuzsanna, a Zsaruellátó Egyesület szóvivője a lapnak, majd arról beszélt, hogy példaértékűnek tartja az összefogást.

Azt is írják, hogy a megkéselt rendőrnek már az édesapja is a kötelékben szolgált, tőle örökölte a hivatástudatát. Amikor magához tért a mélyaltatásból, az első kérdése az volt, mikor mehet dolgozni. Társa ellen vizsgálat indult, mivel használta a szolgálati fegyverét.

A két fiatal rendőrre szenteste reggelén támadt rá egy bajonettel a 35 éves, délegyházi M. Péter egy újpesti társasházban.

A férfi a lépcsőházban örjöngött és be akart törni egy lakásba.

A páros férfi tagját, Pétert súlyosan megsebesítette.

Erika lelőtte a támadót, aki a helyszínen meghalt.

Ezzel nem csak a társáét, hanem valószínűleg a saját életét is megmentette.

Helyszínelő a tetthelyen a támadás után Fotó: Koncz Márton - Origo

- mondta Németh Zsolt kriminológus a lapnak, majd hozzátette, már a felvételin kiszűrik a túl heves vérmérsékletű jelentkezőket, és azokat is, akik nem képesek a jövőben feldolgozni, ha le kell adniuk egy lövést,

így nagy valószínűséggel a rendőrnőnek sikerült majd túljutnia a karácsonyi eseményeken.

rendőrök az újpesti Kassai utcai tetthelyen december 24-én Fotó: Koncz Márton - Origo

- írta a 23 éves rendőrnő egyik volt kollégiumi szobatársa a neten.