Egy veszélyhelyzetben a vezetőknek is össze kell fogni

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az idei évről, a városvezetés hibáiról.
Vágólapra másolva!

A képviselő a 2020-as évről elmondta, nagyon nehéz volt ez az országnak, az embereknek, így természetesen Erzsébetvárosnak is, ezért is nézte aggódva a kerületi Fidesz-KDNP frakció, hogy a kerületi vezetés másként állt hozzá az évvégéhez is, mint ahogy ezt az itt élők már korábban megszokták. Példaként hozta fel Veres Zoltán, hogy amíg korábban a kerületi lakosoknak alanyi jogon járt ingyen karácsonyfa, polgármester idén 500 darabot juttatott el a rászorulók számára.

Hozzátette, korábban a 65 év felettiek mindegyike kapott egy ajándékcsomagot az önkormányzattól, akik érezték, hogy ez egy üzenet volt számukra. Idén most ez elmaradt. Most az önkormányzat felhívást tett közzé az ünnepek előtt, hogy a rászorulók jelentkezzenek be a hivatalba, ám nem kevesen vannak, akik ilyenkor szégyellnek bármiféle segítséget kérni. pedig az alanyi jogon nyújtandó támogatás még egy ilyen nehéz gazdasági helyzetben lévő önkormányzatnak sem jelent túlságosan nagy kiadást, ezt lehetett volna vállalni a legteljesebb nyugalommal.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.