Szégyen, amit a baloldal egész évben művelt

ORBÁN Viktor, országgyűlés, parlament
Budapest, 2020. december 14. Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 14-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
2020-ban az egész ország példaértékűen összefogott, és segíti a járvány elleni védekezést, csak a baloldal és a baloldali polgármesterek akarják ebből magukat kihúzni - írta közleményében a Fidesz.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, az év utolsó napja sem kivétel, a baloldal most sem segíti, hanem akadályozni akarja a járvány elleni védekezést - írta közleményében a Fidesz.

A nagyobbik kormánypárt szerint

a baloldalon elleneztek minden járvány elleni védekezéshez szükséges döntést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a védekezéshez szükséges forrásokat,

végigkamuzták az évet, kamuvideókat és álhíreket gyártottak, támadták a védekezésben részt vevőket, és lejárató kampányt folytattak Magyarország ellen.

Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén december 14-én Forrás: MTI/Illyés Tibor

A kormány minden pénzt és erőforrást biztosít a járvány elleni védekezésre, az egészségügyi védőeszközökre, a vakcinák beszerzésére, a gyermekes családok, a munkahelyek és a magyar gazdaság védelmére - áll a közleményben.

A Fidesz szerint 2020-ban az egész ország példaértékűen összefogott, és segíti a járvány elleni védekezést, csak a baloldal és a baloldali polgármesterek akarják ebből magukat kihúzni.

A helyi iparűzési adó felezése a magyar kis- és középvállalkozásokat, ezáltal a helyi munkahelyeket védi.

Ezzel együtt a kormány jelentős összegekkel támogatja az önkormányzatokat, és megszabadította az önkormányzatokat a baloldali kormányzás alatt felhalmozott 1300 milliárdos adósságuktól - zárul a közlemény.