„Hányinger vagy, te, kis buzigyerek" - hangzott el az RTL II-n, miközben a meleg emberek elfogadásáról mutogattak reklámokat és nyilatkozataikban rendszeresen elfogadásról meg értékrendről - RTL és értékrend... - bölcselkednek. Az elnöki köszöntőről csak a híradójukban számoltak be, röviden és érintőlegesen. Ezzel párhuzamosan a Való Világ 10, úgymond, sztárjai egymást buzizták, de úgy tűnik, hogy ezzel az RTL-nek semmilyen problémája nincs. A baloldali csatorna képmutatására és kettős mércéjére a történtek remekül rávilágítanak, hiszen az általa folyamatosan propagált értékrendet a „sztárjaik" saját magukra nézve a legkisebb mértékben sem gondolják komolyan. Vélhetően ez az átlátszó kétszínűség is hozzájárult ahhoz, hogy az RTL sokat veszített a népszerűségéből, már nem a legnézettebb csatorna, a TV2 rendszeresen megveri, a trágárkodásról hírhedt Való Világ pedig a 30 legnézettebb műsor között sincs.

Miközben a baloldali média az RTL Klub főcsatornájának a szilveszteri, részben homoszexuálisokról szóló egyik műsorát ünnepli (és az RTL saját magát is ünnepelteti), egy másik csatornájukon ezzel párhuzamosan végig a homoszexuálisokat becsmérlő, rendkívül alpári stílusú kijelentések hangzottak el szilveszterkor írja a 888.hu Magyarország egykori vezető kereskedelmi csatornájáról, amelyet a TV2 az utóbbi években látványosan megelőzött.

Az RTL Klub logójaForrás: RTL Klub

A 888 felhívta rá a figyelmet, hogy az RTL Klub január elsején éjfélkor homoszexuális, szerintük családokat, vagyis gyerekeket nevelő leszbikus és meleg párokat mutogatott, valamint igyekezett elhallgatni Áder János újévi köszöntőjét, ezzel párhuzamosan az RTL II-n a Való Világ 10 „sztárjai" egymást buzizták.

Ők pedig jó pénzért leadták ezt - írja a 888.hu.

A baloldali csatorna „sztárjainak" a száját az alábbi trágár szavak hagyták el:
„Te, kis színjátékos buzigyerek."

„Ne buzizzál engem."

„Menj be, mint egy kislány."

„Hányinger vagy, te, kis buzigyerek."

Többek között ilyen mondatokat engedett adásba az RTL Klub, miközben folyamatosan azon kesereg, hogy Magyarország Alaptörvényébe beleírták, hogy az apák férfiak, az anyák pedig nők, ami a baloldali csatorna értelmezése szerint nem igaz, és amúgy is kirekesztő, sőt gyűlöletbeszédnek tekinthető.

Az RTL Klubon történtek példátlan képmutatásra vallanak, ezt pedig vélhetően a nézőik is látják, hiszen a trágárkodásáról hírhedt és sokszor megbüntetett Való Világ a múlt héten Magyarország 30 legnézettebb műsorába sem került bele, sem a teljes lakosságra nézve, sem a 18-59 évesek körében.

A kereskedelmi tévét a Való Világ durva tartalma miatt a Médiatanács már több alkalommal is megbírságolta. Arról, hogy milyen minősíthetetlen és jó ízlést sértő mondatok hangzottak el a műsorban, illetve milyen botrányaik vannak a „sztárjaiknak", itt lehet olvasni.

Soros blogjának újdonsült propagandistája szerint az RTL példát mutat Magyarországnak

Miklósi Gábor propagandistát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Ő az aki 2019. november 15-én, a Puskás Aréna avatóján, a VIP-szektorban nem állt fel a Nélküled című összmagyar dalra, de ami a lényeg: erről dicsekvő cikket írt. Azt érdemes még róla megjegyezni, hogy sem az új, sem a régi Index nem tartott rá igényt, ezért Soros magyarországi blogjához volt kénytelen menni.

Miklósi a többi baloldali propagandistához hasonlóan nem győzte méltatni az RTL főcsatornájának a szilveszteri, propagandisztikus tartalmú műsorát, példaértékűnek minősítve, miközben a Való Világ buzizásáról egyetlenegy szót sem írt. Az eset tökéletesen rámutat a baloldali kettős mércére.