Döbbenetes vallomás a kaposvári gyilkosságról, így mészárolta le feleségét a férj

Kaposvári késelés
Vágólapra másolva!
Négy évvel ezelőtt brutális gyilkosság történt Kaposváron. Egy férfi halálra késelte a gyerekei anyját és a fiát is megszúrta. A mára felnőtt fiú a Borsnak beszélt arról, hogy amint meghallotta ordibálni az apját, első dolga az volt, hogy elbujtassa a húgát. A férfi a fiú szeme láttára ölte meg az anyját, majd őt is megtámadta.
Vágólapra másolva!

Szép Sziveszter még csak 17 éves volt, amikor négy éve az apja megölte az anyját.

Amikor meg akarta védeni a nőt, az apja őt is megszúrta.

A most 21 éves férfi a Borsnak elmondta, mi is történt azon a szeptemberi, végzetes napon.

Forrás: Somogy Megyei Hírportál

Mindenkivel végezni akart

Az agresszív apát, Istvánt mindenki úgy ismerte a környéken, mint aki rendszeresen bántja a családját, a feleségét, az akkor 17 éves fiát és 14 éves lányát is. Szilveszter elmondása szerint a támadás napján az apja ellen távoltartási végzés volt érvényben, az anyja pedig úgy döntött, külföldön kezdenek új életet. Ezt az apjuk előtt titkolták.

A végzetes estén felhívta őket az egyik apai rokonuk és azt mondta, hogy mindenki meg fog halni.

Ekkor már tudták, hogy István rájött a tervükre.

– emlékezett vissza Szilveszter, aki ekkor csak arra tudott gondolni, hogy meg kell védenie a húgát.

A kislányt a második emeleten bújtatta el, két ajtó közé. Valószínűleg ez mentette meg az életét, mert a férfi később őt is kereste, de szerencsére nem találta meg. István a ház összes ajtaját bezárta,

majd Szilvesztert a konyhában haldokló anyja mellé rángatta.

- mondta a férfi.

Az apa a hátsó ajtóból elfelejtette kivenni a kulcsot. Szilveszter ezt észrevette, így jutott ki a házból. Egy szál pólóban és kisnadrágban rohant ki az utcára, István pedig késsel a kezében üldözte. Sikerült elérnie a nagybátyjáig, ahol hívták a rendőrséget.

Akkor vették észre, hogy megszúrtak, nem engedtek vissza anyámhoz a házba, hanem ellátták a sebemet.

Bent tudtam meg, hogy édesanyám meghalt.

Az egész világom összeomlott – magyarázta Szilveszter.

István ezek után elmenekült a helyszínről, órákkal később találták meg egy ház kertjében, ahol öngyilkos lett.

Sikerült új életet kezdenie

Szilveszter élete darabokra tört a tragédia után, de hosszú évek kitartó munkája, és a szerelem segítségével új életet tudott kezdeni. Elmondása szerint először mindent maga mögött akart hagyni, még az iskolát is, csak hogy mindent elfelejtsen. A rokonai viszont lebeszélték erről, befejezte a tanulmányait és szakács lett.

Pokoli és harcos évek voltak ezek. Rendőrségi pszichológushoz jártam, most is gyakran beszélünk.

De nem adtam fel: próbáltam közösségbe menni és anyai rokonaimmal sok időt tölteni

Az is sokat segített neki, hogy megismert egy lányt, akivel két éve alkotnak egy párt. Azt mondja, szerelme megmutatta neki, milyen újra szeretni. Most az a célja, hogy teljesítse gyerekkori álmát, ezért két hét múlva bevonul katonának. Szilveszter a történetével szeretne példát mutatni másoknak.

A mai napig látom, mennyi hasonló tragédia történik.

Szeretném, ha példát mutathatnék, hogy az efféle sorscsapások elszenvedői lássák: fel lehet állni és meg lehet tanulni szeretni és bízni.

A mai napig mindennap küzdenem kell, de mindenkinek azt tanácsolom, hogy érdemes végigcsinálni, csak akarni kell, és sikerülni fog! – tette hozzá.