Villamossal ütközött egy autó a Bartók Béla úton

Budapest, 2021. január 6. Elszállítanak egy sérült személygépkocsit, amely egy 49-es villamossal ütközött a XI. kerületben, a Bartók Béla út és a Tétényi köz találkozásánál 2021. január 6-án. A balesetben az autó vezetője megsérült. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Villamossal ütközött egy autó a Bartók Béla úton, a baleset miatt korábban pótlóbuszok jártak a 19-es és a 49-es villamos helyett, a villamosok azonban most már újra a teljes vonalon közlekednek.
Vágólapra másolva!

Villamos és személyautó ütközött össze Budapesten, a XI. kerületben a Bartók Béla út és a Tétényi köz találkozásánál - írja a Katasztrófavédelem.hu.

Sérült személygépkocsi, miután egy 49-es villamossal ütközött a XI. kerületben, a Bartók Béla út és a Tétényi köz találkozásánál 2021. január 6-án Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A közlemény szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót,

a helyszínre mentőt is kértek.

A balesetben az autó vezetője megsérült Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A BKK Info Facebook-bejegyzésében korábban azt írta, hogy a baleset miatt a 19-es és a 49-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik Kelenföld vasútállomás és a Móricz Zsigmond körtér között, mostanra azonban befejeződött a műszaki mentés, a villamosok ismét a teljes vonalon járnak.