Két ismerősét is megölte egy férfi Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették.

Január 6-án 20 óra után a körzeti megbízottak felfigyeltek egy férfira a belvárosban, és a kijárási tilalom megszegése miatt igazoltatták. A rendőröknek feltűnt, hogy zavartan viselkedik, és az is, hogy véres a ruhája.  Kérdőre vonták. 

Elmondta, hogy nem sokkal korábban megölte két ismerősét. 

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a megadott adatok ellenőrzése során megállapították, hogy a férfi igazat mondott. 

A kettős gyilkosság Újszegeden, a Szegedi Csillagvizsgáló közelében, egy erdőben történt. A közelben dolgozók szerint az egyik áldozat már évek óta a kiserdőben élt, általában másokkal együtt. A fák között két hulladékból emelt bódé áll, a környékükön használati tárgyak, a fák között kifeszített kötélen száradó ruhákkal. Csütörtök délelőtt a helyszínelés után a földön csak egy véres takaró jelezte, hogy korábban ott bűncselekmény történhetett. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a férfit pár órával a gyilkosság után fogták el.

A férfi késsel támadta meg áldozatait, mindketten a helyszínen meghaltak.

A nyomozók a 31 éves Ó. Györgyöt elfogták, a kapitányságra vitték, őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását. Több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.