El akartak rabolni egy lányt Feketeerdőnél, a buszmegállóból. Az arra járó autósok nem álltak meg, hogy segítsenek, csak dudáltak. Ez megzavarta a férfit, aki az autójába próbálta betuszkolni a lányt, végül elmenekült. A lap megkereste a rendőrséget is az ügyben, akik most szemtanúk jelentkezését várják - írja a Bors.

Január 2-án délután 3 óra körül egy 15 éves kamaszlány várt a Dunakilitibe tartó buszra Feketeerdőnél. Még világos volt. Hirtelen megállt az út közepén, pont előtte, egy fekete családi autó. 
Megkérdezte, hogy elviheti-e, mire ő egyértelmű nemmel válaszolt. Erre a sofőr – 30-40 év közötti, barna, rövid hajú, szakállas, kövérkés testalkatú férfi – kiszállt, és megpróbálta betuszkolni őt az autóba – írta Facebookon a lány egyik rokona.

A lány minden félelme ellenére 

nem hagyta magát, dulakodni kezdtek, a férfi el is esett. 

IllusztrációForrás: Shutterstock/Luis Louro

Az arra járó autósok nem álltak meg segíteni, csak dudáltak, amitől a férfi megijedt, és miután felpattant, beült az autóba és elhajtott.

A lány rokona a bejegyzésben azt írta: 
Szerencsénk volt, hogy járt arra valaki, és elijesztették azt a mocskot, viszont az autósok nem álltak meg megkérdezni, hogy mi történt." Arra kérte a lehetséges szemtanúkat, hogy jelentkezzenek a rendőrségen, ha tudnak valamit a támadóról.

IllusztrációForrás: Shutterstock/Artsiom Kuchynski

Az ügyben a család feljelentést tett, amit a lapnak a rendőrök megerősítettek: kényszerítés elkövetésének gyanúja miatt indítottak nyomozást a férfi ellen.  A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság azt a tájékoztatást adta, hogy: a történtek kapcsán a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság továbbra is várja mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az elkövető személyével vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek! Ha információjuk van az üggyel kapcsolatban, hívják a rendőrség honlapján megadott ingyenes telefonszámok egyikét, vagy jelentkezzenek személyesen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon.