Sírva imádkozott kislánya mellett az az édesanya, akinek másfél éves kislánya kizuhant egy újpesti lakóház második emeletéről - számolt be róla a Tények. A kislány kritikus állapotban van, jelenleg is kórházban ápolják.

Mint azt korábban megírtuk, kizuhant egy másfél éves kislány egy újpesti lakás második emeletéről az ablakon Újpesten.

Az édesanyja sírva imádkozott mellette, végül egy rendőr mentette meg a gyerek életét, miután a gyermeket a helyszínen újra élesztette.

Egy szemtanú elmondta, hogy az édesanya zokogva imádkozott gyermeke mellett. Annyira megrázó volt a látvány, hogy még ő is elmondott egy imát.

A kislányt életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Sírt, zokogott, nagyon imádkozott, nagyon megfájdult a szívem. A kollégáim is kérdezték merről hány méter, de nem akartam róla beszélni. Egy kicsit fölzaklatott, de utána elmentek a mentők... én utána már oda se mentem. Egy olyan öt méterre voltam tőle, megnéztem szegényt, nagyon sajnáltam. Elmondtam egy imát én is, hogy Uram segítsél neki, ne vedd el az életét, hadd éljen, mert még kicsi"- mondta el a Tényeknek a szemtanú.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy a kislány a mentők megérkezésekor eszméletlen állapotban volt, koponyasérülés, belső vérzés gyanúja merült fel nála, úgyhogy azonnal légútbiztosítást, illetve keringés-támogatást kezdtek nála. Igyekeztek stabilizálni az állapotát, majd a gyermek traumatológiai osztályra szállították.

Kiskorú veszélyeztetése miatt indult nyomozás az ügyben.

Videó: