Fidesz: Milyen ember az, aki még a holtakat is politikai haszonszerzés céljára használja fel?

Vágólapra másolva!
Mélységesen felháborító, hogy Hadházy Ákos kegyeletsértő módon, a jó ízlés határán messze túlmenően egy halottasházban készült felvételt mutat be. Vajon hogy érezné magát a baloldali politikus, ha az ő valamelyik hozzátartozóját filmezik le és osztják meg nagy nyilvánosság előtt? Milyen országgyűlési képviselő és főleg milyen ember az, aki még a holtakat is politikai haszonszerzés céljára használja fel? – teszi fel a kérdést a Fidesz szentendrei csoportja, amely közleményben reagált Hadházy Ákos legújabb akciójára, és egyben felszólították a független parlamenti képviselőt, hogy a rémhírkeltést és a halálkampányt haladéktalanul hagyja abba, és segítse a magyar kormányt a világjárvány elleni védekezésben.
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos baloldali országgyűlési képviselő immár sokadik alkalommal a jó ízlés határán messze túlmenő, legutóbb rendkívül kegyeletsértő videót osztott meg közösségi oldalán.

A politikus ma egy olyan, mobiltelefonnal készített videót osztott meg, amelyben a Szentendre Város tulajdonát képező Sztaravodai úti temető halottasházát mutatja be.

A videón látottak leginkább a tulajdonos, Szentendre Város és az általa megbízott üzemeltető cég érintettségét vetik fel - írja a Fidesz szentendrei csoportja közleményében.

Vitályos Eszter választókerületi elnök a látottak után azonnal felvette a kapcsolatot a Szentendrei Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályával, hogy vizsgálják ki a temetőben tapasztalt állapotokat. Illetve Fülöp Zsolt polgármestertől tájékoztatást kért és felajánlotta segítségét. Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások miniszter pedig utasította Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvost, hogy vizsgálják ki a történteket.

- tette fel a kérdést a Fidesz szentendrei csoportja, és hozzátették, Hadházynak nem a megosztás gombot kellett volna nyomkodnia, hanem azonnal jelenteni az esetet.

A közleményben továbbá

felszólítják Hadházy Ákost, hogy a rémhírkeltést és a halálkampányt haladéktalanul hagyja abba, és segítse a Magyar Kormányt a világjárvány elleni védekezésben.

A Fidesz szentendrei csoportja mélyen együttérez az áldozatok családtagjaival, és rendkívül sajnálja a történteket.