Szerelmi bánata lehet a kisfiát majdnem halálra gyógyszerező nőnek

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Szerelmi bánata lehet annak a budapesti, fiatal anyának, aki meg akarta ölni a kisfiát kedden, majd önmaga ellen fordult - írta meg a Blikk. A zuglói nő tejbe tett antidepresszánssal itatta meg a kisfiát, és maga is bevetett a gyógyszerből. A fiatal nő anyja viszont rájött, hogy nagy a baj, ezért elvitte az unokáját az orvoshoz, amivel megmentette az életét. A gyerek már jobban van, az édesanyját őrizetbe vették a rendőrök.
Vágólapra másolva!

„Anyu nagyon rossz állapotban van, iszonyatosan megviselte, ami történt, most is alszik, hogy legalább addig ne kelljen gondolkoznia. Én tartom benne a lelket, próbálom pozitív gondolatokkal átsegíteni a nehézségeken. Bármilyen furcsának is tűnik, de komoly jelei nem voltak annak, hogy a testvérem mire készül.

Szerintem ez egy pillanatnyi rövidzárlat volt az agyában.

Amire egyedüliként gondolni tudunk, az a szerelmi bánat, de erről többet nem szeretnék elárulni. A kisfiú apja soha nem élt velünk, a gyerekről sem tud szinte semmit. A testvérem viszont rajongásig szerette a fiát, ezért sem értjük, miért csinálta ezt" - mesélte megtörten a gyanúsított nő testvére a Blikknek, és azt is leírták, hogy a nagymamának írta fel az orvos a gyógyszereket, amiből a gyereknek is jutott.

Mindig is összetartó, jó család voltunk, természetesen most sem hagyjuk egyedül a bajban. Azt pedig nagyon reméljük, hogy előbb vagy utóbb mi is találkozhatunk vele, és megölelhetjük" - tette hozzá a fiatal férfi a lapnak.

A fiatal nő beismerő vallomást tett, de azt nem tudta megmagyarázni, miért akarta megölni a fiát és magát is.

Ahogy korábban írtuk, az egyik ismerőse szerint volt idő, amikor a fiatal nő drogozott, szegényes körülmények között, egyedül nevelte a kicsit, és lelki problémákkal is küszködött. Ez mind közrejátszhatott abban, hogy majdnem halálos tragédia történt. Ugyanakkor ez egyelőre csak találgatás, még a nyomozók sem ismerik az indítékot.

Kedden történt, hogy a 25 éves, zuglói anya

antidepresszánssal akarta megölni 3 éves gyerekét, amelyet tejben oldott fel, így adta be neki, majd maga is bevett pár szemet.

A nő anyja vette észre, hogy mi történt. Ő hívta a rendőröket, miközben a gyereket eszméletlen állapotban bevitték a kórházba. A kisfiú már jobban van, a nőt őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, amiről a bíróság pénteken döntött. Ahogy írtuk, a nőt letartóztatták. Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tölti a következő egy hónapot.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!