Kilométereken át üldözte volt feleségét egy férfi Kaposvár mellett. Majdnem neki is ment, miközben megpróbálta leszorítani az útról. Aztán többször teljesen lefékezett előtte. Az sem zavarta, hogy a közös gyerekük ott ül a kocsijában.

A férfi pont egy éve vált el a feleségétől. Egy hónappal később kapsovár közelében autózott a közös gyerekükkel, amikor meglátta, hogy felesége mellett egy férfi ül az autóban. Ettől nagyon ideges lett.Haragjában fél kilóméteren keresztül féktávolságon belül haladt a nő mögött úgy, hogy bekapcsolta a fényszóróját, hogy a nőt zavarja és elvakítsa.

A feldúlt férfi ezután a nő kocsija mellé hajtott, és kétszer is ráhúzta az autóját a másik autóra. Emiatt a nőnek le kellett hajtania az útról.

Forrás: ügyészség

A férfi a másokat veszélyeztető magatartását azzal fejezte be, hogy megelőzte a feleségét, aztán többször állóra fékezett, ezért a mögötte haladó sofőrnek is meg kellett állnia.A férfit most 1 év 8 hónapra ítélték, de a büntetést 2 és fél évre felfüggesztették. Emellett 2 és fél évre eltiltották a vezetéstől.