Nacsa Lőrinc szerdán az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában azt mondta, a baloldalon a koronavírus megjelenése óta mindent megtesznek, hogy lejárassák a védekezésben részt vevőket.

Nacsa Lőrinc példaként említette a "kamuvideós" Korózs Lajos szocialista politikust, aki - a kormánypárti képviselő szavai szerint - most méltó örökösre talált.

Nacsa Lőrinc ebből az alkalomból odaítélte a Korózs-díjat a radikális baloldali politikusnak, Hadházy Ákosnak.
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő túlment minden határon, amikor a szentendrei halottasházból közzétett egy kegyeletsértő videót, ráadásul álhírt is terjesztett vele - jelentette ki Nacsa Lőrinc.

Mint ismert, Hadházy Ákos súlyosan kegyeletsértő és ízléstelen felvételeket tett közzé a szentendrei halottasházból, amivel szintet lépett a baloldal halálkampánya.

Nacsa Lőrinc hozzátette, hogy Hadházy Ákos ezt követően egy egész évben üzemelő vízi mentő szolgálat munkatársát támadta meg, vitatva, hogy jár-e neki a védőoltás.

Hadházy ÁkosForrás: MTI/Kovács Tamás

Most pedig egy üres kórházi folyosószakaszt mutogatott az összeomlás bizonyítékaként, de arról elfeledkezett beszámolni, hogy a bemutatott épületet koronavírusos betegeknek különítették el, ezért nem ott látják el a járóbetegeket - folytatta Nacsa Lőrinc.

Hová süllyednek még az álhírgyártásban, a csúsztatásokban? Meddig támadják még az egészségügyi rendszert és a benne dolgozókat? - tette fel a kérdést.

Nacsa Lőrinc a kormánypártok nevében felszólította a baloldalt, különösen a Hadházy Ákossal szövetségben álló Momentumot, valljon színt, mindez belefér-e nekik.
Továbbra sincs következmény, ez lesz a divat? - kérdezte.