Schanda Tamás: A baloldal folyamatosan hazudik

SCHANDA Tamás János
Budapest, 2020. október 28. Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a szakképzésben tanulók általános ösztöndíjának érkezéséről tart sajtótájékoztatót a minisztériumban 2020. október 28-án Schanda Tamás elmondta, október 28-án és 29-én megérkeznek az általánosösztöndíj-utalások a szakképzésbe járó, elsőéves fiatalok számláira. A technikumban tanulók 8050 forintot, a szakképző iskolákban tanulók pedig 16 100 forintot kapnak havonta, amíg ágazati alapoktatásban vesznek részt. MTI/Soós Lajos
Vágólapra másolva!
A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik, legyen szó akár az egészségügyről, akár a gazdaságról, a családok megélhetéséről - írta Schanda Tamás a közösségi oldalán szerdán megjelent bejegyzésében.
Vágólapra másolva!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára hangsúlyozta: a tények azonban makacs dolgok. Magyarországon 2020 őszén 8 ezerrel többen dolgoztak az elsődleges munkaerőpiacon, mint egy évvel korábban ugyanebben az időszakban, és ezt bizonyítják a KSH adatai is - közölte.

"Ez azért van így, mert a magyar emberek munkából akarnak és tudnak megélni, és ehhez a kormány minden lehetőséget meg is teremt! Már több mint egymillió munkahelyet megvédtünk, illetve létrehoztunk a járvány kitörése óta, de tudjuk, hogy van még feladat ezen a téren. Együtt azonban újra sikerülni fog!" - írta bejegyzésében az államtitkár.