Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebookon bírálta Vadai Ágnest, Gyurcsány Ferenc egykori államtitkárát, aki többek között kulcsszerepet játszott abban, hogy a magyar hadsereg meggyengült. A jelenlegi kormány viszont újra visszaadta a katonák megbecsülését, és fejlesztette a hadsereget is, amire büszkék. 

Az a Vadai Ágnes háborog most a katonaság külföldi kiképzéseivel kapcsolatban, aki, amikor a Honvédelmi Minisztérium államtitkára volt, hagyta, hogy eladják a magyar honvédség fegyvereit, és leépítsék a hadsereget, meggyengítve ezzel Magyarország védelmét - írja Hollik István legújabb Facebook-bejegyzésében. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ezzel szemben a kormány haderőfejlesztési programot indított, a katonák ma már valódi megbecsülést élveznek. 

Mi pedig büszkék vagyunk rájuk, és arra is, hogy egyre többen (eddig összesen 163-an) tudnak részt venni komoly külföldi kiképzéseken, folytatta. Hozzátette: kár, hogy egy baloldali politikus pártpolitikai okokból nem tud ennek örülni, sőt támadja ezt. Apropó: mit árul el az Vadairól, hogy nem egy másik politikust támad, hanem inkább annak fiát veszi célba? Egyszerűen annyit, hogy gyáva! - jelentette ki.