Több órára ezárták az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalát, mert Bicskénél kigyulladt egy kamion. A forgalom délelőtt 9:15-kor két sávon megindult, de még nagy a dugó. Közben két újabb baleset is történt: Mány közelében elakadt két teherautó, illetve Győrnél autószállító trélerrel karambolozott egy kocsi.

Az Útinform közleménye szerint a főváros felé vezető oldalon is lassabb a haladás a nézelődők miatt.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a térségben csökkent a látástávolság az intenzív havazás következtében.

A kamion az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 39-es kilométernél gyulladt ki.

A baleset után lezárták az autópályát, de 9 óra után nem sokkal megindult forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Bicskénél két sávon, mert a tűzoltók befejezték a kamion oltását.

Azonban így is óriási dugó van az autópályán.

Elakadt két teherautó Bicske és Mány között

A közlekedést tovább nehezíti, hogy az M1-es autópálya felüljárójától egy kilométerre, Mány felé elakadt két teherautó. Az egyik az árokba csúszott, a kamionmentő fogja kihúzni.

Autószállító trélerrel ütközött egy kocsi Győrnél

Autószállító trélerrel karambolozott egy autó Győr térségében, a 813-as főúton, az M1-es autópálya csomópontjának közelében - írja a katasztrofavedelem.hu. Az ütközés következtében az autó kigyulladt. A tüzet a tűzoltók eloltották, és két embert kiemeltek a kocsiból. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A mentés idejére az utat lezárták.