Kiégett egy busz reggel Budapesten

Budapest, 2021. január 18. Kiégett autóbusz a III. kerületben, az Árpád fejedelem útján 2021. január 18-án. A garázsmenetben közlekedő, utasokat nem szállító autóbusz kora reggel gyulladt ki, személyi sérülés nem történt. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Teljes terjedelmében égett egy autóbusz hátulja Budapest III. kerületében, az Árpád fejedelem útján - írta a katasztrófavédelem honlapja.  A forgalom egy sávban halad az Árpád fejedelem útján - ezt már a rendőrség honlapján közölték, ahol arról is beszámoltak, hogy a kigyulladt busz nem szállított utasokat.
Vágólapra másolva!

Friss: A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom ismét zavartalanul haladhat Budapest III. kerületében, az Árpád fejedelem útján.

Kiégett autóbusz a III. kerületben Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Korábban írtuk, hogy hétfő kora reggel a tűzesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik

három vízsugárral eloltották a lángokat.

A garázsmenetben közlekedő, utasokat nem szállító autóbusz kora reggel gyulladt ki Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Police.hu-n azt írták, hogy egy garázsmenetben közlekedő, utasokat nem szállító autóbusz gyulladt ki 2021. január 18-án 6 óra 5 perc körüli időben Budapest III. kerületében, az Árpád fejedelem útja 69. szám előtt.

Személyi sérülés nem történt.

Személyi sérülés nem történt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az Árpád fejedelem útját a Szépvölgyi út és a Textilgyár utca között szakaszosan lezárták, a forgalmat egy forgalmi sávba terelik.