A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Kedd
Eleinte északon és keleten több helyen hullhat a hó, majd napközben átmeneti szünet lesz, aztán estétől északnyugat felől újabb csapadék érkezik, ami azonban már ÉNy-on, majd a középső tájakon is havas eső, ónos eső, eső formájában hullhat. A délnyugati szél többfelé megélénkül. Jelentős enyhülés kezdődik. Délután -2 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda
Reggelig keleten még lehet vegyes csapadék, majd délnyugat felől csökken a felhőzet, főleg a Dunántúlon a nap is kisüt. Északon, északkeleten lehetnek tartósabban rétegfelhős, párás, foltokban ködös területek. Sokfelé lesz erős a DNy-i szél. 4 és 10 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtök
Fátyolfelhők szűrte napos, tavaszias időre van kilátás (inkább csak északon lesznek erősebben felhős tájak). A DNy-i szél továbbra is sokfelé lesz erős, a Dunántúlon viharos. 7 és 13 fok közötti enyheség várható.

Péntek
Napközben borultságig növekszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé ered el az eső. A déli szél erős lesz. Marad a 9-10 fok körüli maximum.

Szombat
Borult idő valószínű többfelé kiadós esővel, a hegyekben néhol havas esővel, esetleg hóval. Délutántól az ÉNy-i szél viharossá fokozódik. 3 és 9 fok közé csökken a hőmérséklet.