Két nő felajánlotta magát egy kalocsai férfinak, aki nem élt a lehetőséggel. Aztán erőszakkal próbáltak bejutni a házba a testvérek. Az idősebbiknek sikerült és némi verekedés után ellopta a nappaliból a férfi táskáját. Az ügyészség rablással vádolja őket. 

November 17-én éjjel Kalocsán, egy nő és a testvére becsöngetett egy férfihoz. Amikor a férfi kinyitotta a kaput, a nők felajánlották neki a szexuális szolgáltatásaikat, de kiszemeltjük nem akart élni a lehetőséggel. Ezután a nők megpróbálták benyomni a kaput, hogy bejussanak a házba.

Összeverekedtek, majd az idősebbik nő elszaladt a férfi mellett és bement a nappaliba.

Ott leakasztotta a fogasról a férfi táskáját, amiben a pénztárcája, az iratai és egyéb dolgai is benne voltak összesen 2500 forint értékben.

IllusztrációForrás: pixabay.com

Amikor a férfi bement és meglátta, hogy a nő el akarja lopni a táskáját, rászólt, hogy tegye vissza. Mivel a nő erre nem volt hajlandó, a férfi megpróbálta kivenni a nő kezéből, amiből újabb dulakodás lett. A fiatalabbik támadó a nyitott ajtónál meglátta a verekedést.

Az idősebbik nő pofon ütötte a férfit, aki ettől elengedte a táskát, ezt kihasználva átdobta a zsákmányt a húgának és kiszaladt a házból.

A rendőrök elfogták a két nőt. A táskát lefoglalták az idősebbik nőtől és visszaadták a férfinak. Az idősebbik letartóztatás alatt áll, a húga szabadlábon várja a tárgyalást. A büntetett előéletű testvérpárt az ügyészség rablással vádolja, és végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltást javasol velük szemben. A nők sorsáról a Kalocsai Járásbíróságon döntenek majd.