A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Ma
Reggel keleten még lehet vegyes csapadék (hó, ónos eső, majd eső); aztán nyugat felől csökken a felhőzet. A délnyugati szél nagy területen lesz erős, mellyel több fokkal enyhébb levegő áramlik hazánk térségébe: 4 és 10 fok közé enyhül a levegő, erős olvadás várható.

Csütörtök
Az ország nagy részén fátyolfelhők szűrte napos, tavaszias idő várható (inkább csak ÉK-en lehet erősen felhős az ég). 6 és 13 fok közötti enyheség valószínű. A DNy-i szél erős, nyugaton viharos lesz.

Péntek
Eleinte változóan, majd erősen felhős idő lesz. Délutántól délnyugat felől záporesők alakulnak ki. Erős marad a légmozgás. 10 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Szombat
Erősen felhős, párás időre van kilátás. Többfelé lesz csapadék: nagyrészt eső várható, de a Dunántúlon a magasabban fekvő tájakon hó, havas eső is lehet. A szél átmenetileg É-ira, ÉK-ire fordul. 5-6 fok köré csökken a hőmérséklet.

Vasárnap
Eleinte délen és keleten még lehet csapadék, majd nyugat felől szakadozik a felhőzet. Köd-és párafoltok jelennek meg. 4-9 fok valószínű délután.