Mint ahogy azt az Origo is megírta, január 14-én az M1-esen Győrnél frontálisan ütközött egy autó egy autószállító trélerrel. A balesetben az autó négy utasa, köztük egy 10 hónapos kisfiú is meghalt. A tragédiát követően a család életben maradt tagjáról, a 14 éves Adriennről a nővére fog gondoskodni, ő lesz a gyámja - írja a Blikk.

A lap információi szerint a 14 éves Adrienn a tragédia időpontjában épp iskolában volt, ennek köszönheti az életét. A kamaszról most a nővére, a 19 éves Melinda fog gondoskodni, ő lesz a gyámja.

Melinda, aki szintén tanuló, már fel is vette a kapcsolatot egy ügyvéddel, hogy hivatalosan is Adrienn gyámja lehessen.A lap megkeresére az idősebbik lány azt mondta, hogy egy éve költözött el otthonról, a szörnyű hírt a nagyapja közölte vele.

Húgáról, a balesetben meghalt 18 éves Éváról azt mondta, csendes, okos lány volt, aki nagyon készült az érettségire és sok terve volt, például a röplabdázást is újra akarta kezdeni.

Január 14-én négy ember halt meg az M1-esen, GyőrnélForrás: MTI/Krizsán Csaba

A Blikknek a család egyik hozzátartozója arról beszélt, hogy hogy még szakértők vizsgálják az autóbaleset részleteit, és amíg a vizsgálat tart, nem temethetik el a szülőket szülőket és a gyerekeket

A szülők, Éva és Imre és a közös kisfiuk, Bálint közös sírba kerül - mondta a lapnak a hozzátartozó. A tragédiában meghalt 18 éves lány, Éva pedig a mellettük lévő parcellában nyugszik majd, ez volt Éva édesapjának a kívánsága. 

A lányokat a 45 éves Éva hozta az új kapcsolatba, a nevelőapa pedig a sajátjaként szerette őket is.