Pár hét alatt hatalmas sikert ért el a Bridgerton sorozat, mely meghódította a sorozatfüggők szívét. A sorozat sztárjai ugyanígy váltak egyik napról a másikra világhírűvé. A férfi főszerepet alakító Regé-Jean Page pedig egy fotózás kedvéért Nanushka ruhába bújt.

Nanushka Fall-Winter 20 kollekciójának néhány darabja már bejárta a nemzetközi sajtót is, köszönhetően a sorozatvilág egyik új sztárjának. Regé-Jean Page a most rendkívül népszerű Bridgerton sorozat főhőse, aki egycsapásra világhírűvé vált. A fiatal színész egy fotózás kedvéért bújt Nanushka ruhába.

Regé-Jean Pag a fotózásonForrás: Origo

A Simon Bassetet alakító színész a képeken egy vegán bőr nadrágot és egy zöld kötött pulóvert visel, így már ő is azon világsztárok körét gyarapítja, akik a magyar tervező, Sándor Szandra ruhát választották. Regé-Jean Page így olyan neves sztárok körébe lépett be, mint például Kate Hudson, Katy Perry vagy Jennifer Lawrence.

Regé-Jean Page NanushkábanForrás: Origo
A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. befektetési stratégiájával szárnyaló Nanushka az elmúlt években az egyik legdinamikusabban fejlődő márkává vált. Kollekcióikat viszonteladókon keresztül 40 országban forgalmazzák, online értékesítéssel pedig több mint 100 országban van jelen a Sándor Szandra által megálmodott brand.