Egy tokodi nő tavaly egy vita hevében meggyilkolta a férjét az otthonukban. Az asszonyt április 22-én tartóztatták le, amit korábban már többször meghosszabbítottak, mivel az ügyészség szerint továbbra is fennáll az a veszélye annak, hogy mást is megöl. A bíróság újabb 3 hónappal meghosszabbította a letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint az 54 éves nő április 19-én 17 óra körül részegen vitatkozni kezdett a szintén részeg férjével, majd a

veszekedés közben előkapott egy 8 és fél centiméter pengehosszúságú bicskát, amivel szíven szúrta férfit.

Ezzel a bicskával szúrta szíve férjét a tokodi nő.Forrás: police.hu

A gyilkosság után az asszony a nagyobbik lányának telefonált, aki azonnal hívta az öccsét, hogy rohanjon a szülők házába, mert az anyjuk megölte az apjukat. A gyilkos ezután megpróbált elmenekülni, de ezt a gyerekei megakadályozták, így a rendőröknek sikerült elfogniuk.

Annak ellenére, hogy a mentősök hamar kiértek és a férfi szakszerű orvosi ellátást kapott, a helyszínen meghalt.

Rendőrségi fotó a helyszínelésrőlForrás: police.hu

A nőt emberölés miatt hallgatták ki a rendőrök, majd három nappal a gyilkosság után letartóztatták. Kiderült, hogy az asszony 2006-ban a saját fiát is megkéselte, aki akkor azt mondta a rendőröknek, hogy nem emlékszik semmire, mert nem akarta, hogy kisebb testvérei anya nélkül nőjjenek fel.

Rendőrségi fotó a tokodi gyilkosság helyszínéről.Forrás: Police.hu

Mivel az ügyészség továbbra is attól tart, hogy ha az asszony szabadlábon védekezne, megint rátámadna valakire, ezért újra

a letartóztatása meghosszabbítását javasolta a bíróságnak,

amit az április 22-ig el is rendelt.