Részegen rontott rá a saját rokonaira egy etyeki férfi. Baltával esett neki a háznak miután kizárták, és közben azt üvöltötte, hogy megöli a bentlévőket. A család tagjai félelmükben kihívták a rendőröket, akik elfogták a férfit. 

Március 7-én délután érkezett bejelentés a rendőrségre egy etyeki lakóházból.

A telefonáló közölte, hogy egy ott lakó férfi baltával betörte az egyik szoba ablakát, aztán a bejárati ajtót is többször, nagyon erősen megütötte vele,

miközben azzal fenyegette meg az ott élőket, hogy megöli őket.

A baltaForrás: police.hu

A nyomozás során kiderült, hogy a 45 éves férfi részeg volt és a házban lakó rokonai arra kérték, hogy menjen el. Mivel erre nem volt hajlandó, a többiek átmenetileg kizárták a házból. 

A férfi az utcán magához vett egy fejszét, amivel visszatért az otthonához és megrongálta. 

A bent lévők megijedtek, bezárkóztak, és telefonon kérték a rendőrök segítségét. Még a tetthelyen elfogták a támadót, akit bevittek a kapitányságra és gyanúsítottként hallgattak ki.

Betört ablakForrás: police.hu

Helyszíni szemlét is tartottak, a fejszét pedig lefoglalták. A rendőrség kezdeményezésére a Székesfehérvári Járásbíróság elrendelte a férfi távoltartását a rokonaitól.

Sérülés az ajtónForrás: police.hu

A felfegyverkezve megvalósított garázdasággal és zaklatással gyanúsított etyeki férfi ügyében a bicskei rendőrök lezárták a nyomozást. Az ügy iratait vádemelési javaslattal a napokban adták át a Bicskei Járási Ügyészségnek.