Használati tárgyakat és egy kandallót is ellopott egy férfi egy jászalsószentgyörgyi családi házból. A vallomásában azt mondta, hogy a kandallót egy "strapabíró babakocsival" tolta ki az épületből.

Bejelentés érkezett a rendőrségre január 23-án, mert ismeretlen személy bement egy jászalsószentgyörgyi családi házba 2020. december és 2021. január közötti időszakban, és az ingatlanból különböző használati tárgyakat, valamint egy kandallót tulajdonított el - írja a Police.hu.

A kandallót is ellopta a jászalsószentgyörgyi házból a férfiForrás: police.hu

A közlemény szerint a rendőrök rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, majd elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves helyi lakost. A terhelt kihallgatásakor azt mondta, hogy a házból egy "strapabíró babakocsival" tolta ki a kandallót,  amit aztán eladott az egyik szomszédjának.

A rendőrök az alkalmi vevőnél kutatás során megtalálták a kandallót, amit lefoglaltak és a tulajdonosnak visszaadtak. Mint írják, az ügyben a Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.