Már 14 hónap telt el azóta, hogy a volt párja brutálisan összeverte a többgyermekes Orosz Bernadettet, azonban a napokban újabb műtétet kellett végrehajtani rajta.

A nőt a párja, K. István verte össze egy bujáki osztálytalálkozón még 2019. november 9-én. Az üggyel kapcsolatban a nyomozás még mindig nem zárult le. A nő és volt párja 11 hónappal a bántalmazás után találkoztak először a Miskolci Törvényszéken, miután a nyugalmazott alezredes polgári pert indított a nő ellen, amiért ő többek között nyilvánosságra hozta a személyes adatait. Ezzel szemben Bernadett rágalmazás és becsületsértés miatt jelentette fel őt. A nő már a bíróságon is egy kötéssel az orrán jelent meg, amit azért kellett viselnie, mert nem jól forrt össze a verése során szenvedett darabos orrcsonttörése, de a minap újabb beavatkozáson kellett átesnie - írja a Bors.

Orosz BernadettForrás: Facebook

A nő azt nyilatkozta a lapnak, hogy a nyomozást várhatóan hamarosan le fogják zárni, három bántalmazást, súlyos testi sértést sikerült bizonyítani a gyanúsított férfi ellen. Azt is elmondta, hogy a távolságtartási végzést is meghosszabbították, néhány napja pedig egy helyreállító műtéten esett át, mely után gyakorlatilag újraélte a bántalmazás utáni fájdalmakat.

Tavaly januárban a bántalmazással gyanúsított K. István nyugállományú alezredest az egyenruha viselésétől és a rendfokozat használatától méltatlanná válás miatt eltiltották. Az erről szóló határozatot a férfi a sérelme igazolásaként csatolta be a polgári perbe, amit ő maga indított - írja a Bors. 

Kétséget kizáróan megállapítható, hogy a honvédségi üdülő egyik szobájában este fél nyolc és fél kilenc közötti időben csak és kizárólag Orosz Bernadett és K. István tartózkodtak. Ez idő alatt pedig a szoba berendezése véres lett. Orosz Bernadett a zárt szobában 8 napon túl gyógyuló, arcát eltorzító sérüléseket szenvedett. A szobából kiszűrődő zaj az azt hallókból ijedtséget, a zaj hatására oda érkező személyekben a véres szoba és Orosz Bernadett sérüléseinek a látványa megdöbbenést váltott ki 

 - idézett a lap a határozatból.