Magyarország alaptörvénye megfelelően védi a vallási közösségeket

Vágólapra másolva!
Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője, a parlamenti imacsoport vezetője a Heti Tv Pirkadat című műsorában a munkájáról, a Biblia szerepéről, valamint az ima erejéről beszélt.
Vágólapra másolva!

A politikus a munkája mellett szervezi az Országgyűlés imacsoportját, a Nemzetközi Imareggeliket. Arra a kérdésre, hogy mi történik a nemzetközi kapcsolatokkal most, amikor is egy teljesen új helyzet jött létre az Egyesült Államokban, Vejkey Imre úgy felelt, nagyon bízik abban, hogy az amerikai imacsoport helyzete nem változik meg, hiszen bármely felekezethez is tartozzanak a képviselők, az Isten szeretetében egyet kell értsenek, mint a zsidó-keresztény értékek védői, építői.

A kereszténydemokrata politikus megjegyezte, azok, akik hiszik az isteni létet, igazságot, azok jobb emberek lesznek. Arra a kérdésre, hogy erre miként lehet rávezetni először a többi képviselőt, Vejkey Imre úgy felelt, ha az ember elolvassa a Bibliát, az jó emberré válik, még akkor is, ha magát hitetlennek nevezi. Sokat lehet tanulni a Bibliából, az abban szereplő történetekből.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.