Bajkai István: Ez az eljárás egész Erzsébetvárost csapja arcul

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a Wesselényi utca 17. szám alatti kulturális központról.
Vágólapra másolva!

A politikus szerint a világban a legüldözöttebb vallás jelenleg a keresztény, készült egy kimutatás arról, hogy a világban naponta kilenc embert ölnek meg a keresztény hite miatt. Hozzátette, ezelőtt tíz évvel senki sem gondolta volna, hogy idáig jut a világ, most mindenkinek, akinek ez a dolga, mindent meg kell tennie azért, hogy visszahozzák az emberiséget egy békésebb korszakba. Nagyon oda kell figyelnie az emberiségnek, mert hiszen ma az egyik embert üldözik a hite miatt, holnap egy másikat – jegyezte meg a képviselő.

Az a gyűlölet, ami most tapasztalható, a vészterhes időket idézi. Ma az is üldözést jelent, amikor a lelkiismereti szabadság jegyében támadják a zsidó-keresztény kultúrát, mindez egy emberiség elleni programként értelmezhető. Nem lehetünk eléggé szigorúak akkor, amikor az emberi létünkről van szó – jelentette ki Bajkai István. és arra is figyelni kell, hogy a veszélyes jelenségek már itt vannak Európában is.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.