Reagált a térség országgyűlési képviselője a baloldali polgármester oltási botrányára

Vágólapra másolva!
Horváth László, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője szerint az idősbarát polgármesteri címére oly büszke, 80-90 éves helyiekkel rendszeresen fotózkodó Hiesz György lopakodva előzte be azokat az idős és beteg gyöngyösi embereket, akik fegyelmezetten várnak arra, hogy az oltási terv szerint sorra kerüljenek.
Vágólapra másolva!

Jogosulatlanul juthatott hozzá a Covid-19 elleni védőoltáshoz Gyöngyös polgármestere, a 2019-es önkormányzati választáson a DK, a Momentum és az MSZP közös jelöltjeként indult Hiesz György.

A politikus akkor kaphatta meg a vakcinát január elején, amikor a járványügyi szabályok szerint csak az egészségügyi és intézményi dolgozók, valamint az egészségi állapotuk miatt veszélyeztetett betegek, vagy veszélyeztetett munkát végzők voltak jogosultak arra.

A történtek még inkább megvilágítják azt az erkölcsi mélységet, amelynek egyik megnyilvánulásaként a baloldal folyamatosan a kormány által preferált tömeges oltás ellen heccel, miközben prominensei a színfalak mögött a szabályokat áthágva oltatják be magukat a saját érdekükben.

A történtekre reagált a térség kormánypárti országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízottja is. Horváth László szerint az idősbarát polgármesteri címére oly büszke, 80-90 éves helyiekkel rendszeresen fotózkodó

Hiesz György lopakodva előzte be azokat az idős és beteg gyöngyösi embereket, akik fegyelmezetten várnak arra, hogy az oltási terv szerint sorra kerüljenek.

Szomorú, hogy a város első embere, aki járvány idején felelős a védekezésért, az önérdekét minden elé sorolta, és nem volt képes korlátozni magát - közölte a politikus.