Nem fordult jobbra a sorsa azoknak a gyerekeknek, akiket részben azért emeltek ki egy családból, mert a szüleik molesztálták őket. Miután nevelőszülőkhöz kerültek, a nevelőapa szintén szexuálisan zaklatta a gyerekeket. A szülőket több év börtönre ítélték, a nevelőapa pedig előzetes letartóztatásba került - írja a Borsonline.

A testvéreket, négy lányt és két fiút még 2012-ben a rossz higiéniai körülmények miatt emelték ki egy baranyai családból - írja a lap. A család egy húsz négyzetméteres házikóban élt, ahová még a háziállatok is bejártak. Az egész család egy szűkös ágyban aludt, ahol a gyerekek elmondása szerint a szörnyűségek megtörténtek. Verték, kínozták őket, szexuális tárgyként tekintettek rájuk. 

Sokszor kikaptunk aputól és anyutól, például ha nem mentünk el csikket szedni. Legtöbbet a kisöcsémet kínozták, bezárták a szekrénybe, nem kapott enni - mondta el a legnagyobb lány az igazságügyi pszichológusi szakvéleményben.

Az egyik fiú pedig részletesen beszélt a szexuális kizsákmányolásról is, amit apjától és anyjától is elszenvedett. Az apát, B. Vendelt 15, feleségét, Máriát 13 év letöltendő börtönre ítélte a Baranya Megyei Bíróság 2013-ban. A gyerekek néhány faluval távolabbra, egy másik településre kerültek.

Ott azonban pár év viszonylagos nyugalom után újrakezdődött a borzalom: a nevelőapa szintén molesztálta a gyerekeket.

A lap a szomszédokra hivatkozva azt írja, a gyerekeket az utánuk járó támogatás miatt fogadták be. Többször látták, hogy nem bánnak velük szépen, de a szexuális zaklatást nem tudják elképzelni a nevelőapáról. O. Ferencet a Pécsi Járásbíróság letartóztatta tizenkettedik életévét be nem töltött, nevelése alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és négyrendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette alapos gyanúja miatt - írta a Borsonline.