A baloldali oltási botrány főszereplője a közlekedési szabályokat sem tartja be - videó

Vágólapra másolva!
Hiesz György polgármester - hatalmával ismét visszaélve - a közlekedési szabályokat sem tartja be – számolt be az esetről a HírTV.  A baloldali városvezetőről korábban derült ki, hogy soron kívül oltotta be magát a koronavírus elleni vakcinával. 
Vágólapra másolva!

Hiesz György a városházát közterület felügyelőkkel őrizteti, ám arra nem figyelt, hogy saját autójával szabálytalanul mozgáskorlátozott helyen parkolt. A HírTV úgy tudja,

Egyébként, aki jogosulatlanul használja ezeket a parkolókat 50 ezer forintos helyszíni bírságra számíthat, míg egy szabálysértési eljárás esetén a pénzbírság már 100 ezer forint. Ezek fix összegű bírságok. Hiesz György autóján nem volt büntetőcédula.

Mint arról korábban beszámoltunk,hétfőn robbant ki az utóbbi idők legnagyobb botránya: Hiesz György, Gyöngyös baloldali polgármestere soron kívül, az oltási tervet figyelmen kívül hagyva adatta be magának a vakcinát. Mindezt úgy, hogy a baloldal hónapok óta az oltóanyagok ellen próbálja uszítani a magyar közvéleményt. Az Origo összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókataz oltási mutyivá terebélyesedő botrányról.