Hiesz György mondjon el mindent a baloldali oltásmutyiról!

Gyurcsány Ferenc; Hiesz György; Sós Tamás Közéleti személyiségek (laza)
Nagyréde, 2004. szeptember 16. Hiesz György, Gyöngyös polgármestere (b), Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelölt (k) és Sós Tamás, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke (j) részt vesz a Nagyrédét elkerülő, 3,5 kilométer hosszú út avatásán. MTI Fotó: H. Szabó Sándor
Vágólapra másolva!
Itt az ideje a helyi védekezésért felelős Hiesz Györgynek is végre nyíltan elmondani mindent a baloldali oltásmutyiról – közölte Horváth László, Gyöngyös és térségének fideszes országgyűlési képviselője. Elmondta, a helyi baloldali pártok továbbra is hallgatnak az oltási botrányról. Mint ismert, Hiesz György és felesége soron kívül jutott hozzá a koronavírus elleni vakcinához, miközben nem is regisztráltak az oltásra. 
Vágólapra másolva!

Hiesz György polgármester a lebukás után csak támadni és másra mutogatni képes: zavaros nyilatkozataiban a gyöngyösi jobboldalt is gyanúsítja jogosulatlan oltással ahelyett, hogy nyíltan elmondaná a teljes igazságot a baloldali oltásmutyiról – írta legújabb bejegyzésében Horváth László, Gyöngyös és térségének fideszes országgyűlési képviselője.

Horváth közölte, továbbra is várják a nyilatkozatokat a kínos hallgatásba burkolózó, a várost vezető baloldali pártok (MSZP - DK - Jobbik - Momentum) gyöngyösi képviselőitől.

Hiesz György, Gyöngyös baloldali polgármestere (baloldalt) továbbra is összevissza beszél az oltási botrányában Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

Mint arról korábban beszámoltunk, Hiesz György, Gyöngyös polgármestere jogosulatlanul kért és kapott koronavírus elleni védőoltást január elején. Azóta az is kiderült, hogy nemcsak saját magának, hanem a feleségének is beadatta. A jogtalanul beadott vakcina miatt felmerül a hivatali visszaélés gyanúja, amiért akár 4 és fél év börtönt is kaphat. Ráadásul az is kiderült: a 2019-es önkormányzati választásokon a DK, a Momentum és az MSZP közös jelöltjeként indult Hiesz nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy a megmaradt napi oltóanyagból kapott, amit egy órán belül be kellett adni.