Halálos baleset Nagyrévnél, busznak ütközött egy autó

baleset busz Nagyrév
Cibakháza, 2021. február 4. Összeroncsolódott személyautó és busz Cibakháza és Nagyrév között 2021. február 4-én. A 4633-as út 16-os kilométerénél a Nagyrév felől Cibakháza felé haladó autó a kanyarban áttért a szemközti sávba, és összeütközött a szembejövő busszal. Két ember meghalt, hat megsérült. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Személyautóval ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Nagyrévnél. Az autó sofőrje és utasa is a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi Nagyrév külterületén, a Cibakháza felé vezető úton - írja a Katasztrófavédelem.hu.

A rendőrség közleménye szerint a személygépkocsi vezetője Nagyrév irányából Cibakháza felé közlekedett, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal.

A 4633-as út 16-os kilométerénél a Nagyrév felől Cibakháza felé haladó autó a kanyarban áttért a szemközti sávba, és összeütközött a szembejövő busszal Forrás: MTI/Donka Ferenc

Mint írják, a baleset következtében

a személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen meghalt,

valamint - az elsődleges orvosi vélemény szerint - autóbuszon hat utas könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését.

Az arra közlekedőket Cibakházánál, a Cserkeszőlő irányából érkezőket a 46145-ös számú útnál visszafordítják.

A teljes útlezárással érintett főutat a 442-es számú úton lehet elkerülni.