Személyautóval ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Nagyrévnél. Az autó sofőrje és utasa is a helyszínen meghalt.

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi Nagyrév külterületén, a Cibakháza felé vezető úton - írja a Katasztrófavédelem.hu.

A rendőrség közleménye szerint a személygépkocsi vezetője Nagyrév irányából Cibakháza felé közlekedett, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal.

A 4633-as út 16-os kilométerénél a Nagyrév felől Cibakháza felé haladó autó a kanyarban áttért a szemközti sávba, és összeütközött a szembejövő busszalForrás: MTI/Donka Ferenc

Mint írják, a baleset következtében a személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen meghalt,  valamint - az elsődleges orvosi vélemény szerint - autóbuszon hat utas könnyű sérülést szenvedett. 

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. Az arra közlekedőket Cibakházánál, a Cserkeszőlő irányából érkezőket a 46145-ös számú útnál visszafordítják. A teljes útlezárással érintett főutat a 442-es számú úton lehet elkerülni.