VV Fanni több mint három éve eltűnt, a holttestét pedig azóta sem sikerült megtalálni. A Blikk információi szerint az egyik legjobb barátnője, B. Erika tudhatja az igazságot, mivel a hazugságvizsgálaton több fontos kérdésnél is megbukott.

B. Erika poligráfos vizsgálatát egy nemzetközileg elismert szakember, Krispán István végezte. A jelentése szerint a nő reakciói bizonyítják, hogy át akarta verni a gépet, vagyis nem mondott igazat. A szakember több kérdést is feltett neki, többek között azt, hogy tudja-e, hogy hol van most Novozánszki Fanni. Nemmel válaszolt, amire a poligráf +4-es pontot adott, ami azt jelenti, hogy a válasz megtévesztő.

VV FanniForrás: Blikk

Arra is hasonló eredményt adott a gép, amikor azt kérdezték B. Erikától, hogy az ügy eddigi egyetlen gyanúsítottja, B. László elmondta-e neki, hogy meggyilkolta Fannit. Erre is nemmel válaszolt, de a hazugságvizsgáló szerint nem mondott igazat.

Ez azért is érdekes lehet, mivel a gyilkossággal vádolt B. László azt állította, hogy amikor 2017 novemberében átment Fannihoz, a nő már eszméletlen volt, a lakásban pedig ott volt B. Erika is. Mentőt akart hívni, de ezt Erika nem hagyta neki, inkább azt tanácsolta, hogy adják oda ismeretleneknek.

B. Erikát többször is kihallgatták már a rendőrök, de eddig nem gyanúsították meg semmivel.