Kerényi Miklós Gábor rendszeresen megalázta Janza Katát, ezt mesélte a színésznő

Janza Kata
Vágólapra másolva!
Janza Kata színésznő Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában arról beszélt, hogyan alázta meg őt Kerényi Miklós Gábor az Operettszínházban, ami miatt kétszer is felmondott. Mint ismert, Kerényi Miklós Gábor zaklatási botránya 2017 őszén került a nyilvánosság elé, 2018 tavaszán végül az Operettszínház rendkívüli felmondással kirúgta egykori igazgatóját, későbbi művészeti vezetőjét. A színésznő arról is beszélt, hogy egyébként mindig tudta vele rendezni a konfliktusait.
Vágólapra másolva!
Kero Fotó: Life.hu

Kerényi Miklós Gábor több alkalommal megalázta Janza Katát a társulat előtt, emiatt a színésznő először szóban mondott fel Kerényi Miklós Gábornak, másodjára pedig egy levelet írt neki, de mind a két alkalommal végül visszavonta a felmondását.

- mesélte a színésznő. Azt is hozzátette, többször volt tanúja annak, hogy Kerényi Miklós Gábor megaláz másokat is a társulatban.

Janza Kata Fotó: Ambrus Marcsi/Facebook/Peller Mariann interjúja Janza Katával

A műsorvezető kérdésére, hogy mit érzett Janza, a magát Kerónak hívó Kerényi Miklós Gábor kirúgásakor, a színésznő azt mondta, hogy ez olyan, mint a fogvatartó és a fogvatartott esete:

- mondta. Ő pont addigra fáradt el, mire vége lett és Kerényi távozott az Operettből.

A színésznő elmondta, hogy ő és a társulat úgymond a rabjai lettek ennek a vezetési stílusnak, hiszen hittek benne. Az interjúban arról is beszélt, hogy egyébként tudta rendezni a konfliktusait Kerényi Miklós Gáborral.

(Blikk)