Hibás közbeszerzés miatt újabb bírságot kapott a főváros, ezúttal ötmillióra büntették meg Karácsonyékat

Vágólapra másolva!
Botrány botrányt követ a főváros háza táján: ezúttal a BKV kapott 5 millió forintos bírságot, a fővárosi vállalat láthatóan képtelen úgy lefolytatni egy közbeszerzési eljárást, hogy az ne hemzsegjen a szabálytalanságoktól - jelentette be közösségi oldalán a budapesti Fidesz, hogy ezúttal a BKV kapott többmilliós büntetést. A nagyobbik kormánypárt szerint elfogadhatatlan, hogy a hibáknak továbbra sincs felelőse.
Vágólapra másolva!

- kommentálta az újabb bakit a nagyobbik kormánypárt, elfogadhatatlannak nevezve, hogy "a sorozatos szakmai hibáknak továbbra sincs felelőse".

Budapest ennél tényleg többet érdemel!

- összegezték.

A budapesti Fidesz ennek apropóján összegyűjtötte a Karácsony Gergely-féle városvezetés ügyetlenkedéseit:

  • a hírhedt reklámtender miatt 115+5 millió forint büntetés megfizetésére kötelezte a céget a Közbeszerzési Döntőbizottság;
  • most pedig a multifunkciós tehergépjárművek közbeszerzése kapcsán vétettek olyan hibát, ami újabb 5 millió forintjába került a BKV-nak;
  • és akkor a Tüttő-féle botrányos buszbérléstenderről, a tévesen árusított reptéri transzferbuszjegyekről és a reklámtender kapcsán végül elbukott közel egymilliárd forint bevételről ne is beszéljünk.