Rengeteg a baleset a havas, csúszós utakon

Vágólapra másolva!
A baleset az M5-ös autópálya felé vezető oldalon történt, a 6-os kilométerszelvénynél - olvasható a katasztrófavédelem honlapján. Több jármű ütközött össze az M3-as autópályán is, Budapest felé a 69-es kilométernél, a Gyöngyös-Nyugat csomópontnál - számoltak be az Útinformon.
Vágólapra másolva!

Összeütközött egy nyerges vontató, egy teherautó, egy kisteherautó és egy személyautó az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán, Törökbálint térségében, a 6-os kilométerszelvénynél. A balesethez a fővárosi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra, és torlódásra kell számítani.

Az Útinform tájékoztatása szerint több jármű ütközött össze az M3-as autópályán is, Budapest felé a 69-es kilométernél, a Gyöngyös-Nyugat csomópontnál.

Egy sávon araszol a forgalom, nagy a torlódás.

Ugyancsak Budapest felé,

Polgár térségében, a 171-es kilométernél két kamion és egy rendőrautó szenvedett balesetet, ott a külső sávot zárták le.


Az M4-es autóúton, a főváros felé vezető oldalon egy autó szalagkorlátnak ütközött Üllőnél, a 25-ös kilométernél, itt szintén sávlezárásra kell számítani.