Nem akarta fizetni a gyerektartást, inkább elvágta volt felesége autójának fékcsövét

Ercs, férj, bosszú, autó, fékcső
Vágólapra másolva!
Az agresszív férfi a nő munkahelyének parkolójában piszkálta meg az asszony autóját, az autószerelő is megerősítette, hogy a fékcsövet elvágták. Az 54 éves ercsi férfi azért találta ki ezt a veszélyes tervet, mert nem akarta fizetni a közös gyermekük után járó gyerektartást. A nő autóját is összekarcolta, 700 ezer forint a kár.
Vágólapra másolva!

A 39 éves ercsi nő évekig élt férje mellett a bántalmazó kapcsolatban. A házasságukból egy gyerekük született, az asszony éppen hozzá sietett autóval, amikor majdnem szerencsétlenség érte.

A Blikknek mesélte el, hogy a munkahelyéről ment volna a kisfiáért, amikor az egyik közeli körforgalomhoz érve fékezni akart. Ekkor vette észre, hogy a fék nem fog, a pedál beesett. Motorfékkel, nagyon lassan elvitte a kocsit hazáig, majd másnap azonnal szerelőhöz vitte.

A szakember megállapította, hogy az autó fékcsövét elvágták. A nő ekkor már szinte biztos volt benne, hogy a tettes a volt férje,

aki bosszút akart állni rajta a válás és a gyerektartás miatt.

Az asszony megkérte a főnökét, hogy nézzék meg az előző napi kamerafelvételeket, mert az autója biztosan a munkahelyi parkolóban "ment tönkre". A képeken pedig világosan látszott, hogy a volt férj bütykölte meg az autót.

Forrás: Police.hu

Nem tudom megérteni, hogy lehet ennyire gonosz egy ember, akihez több mint tíz éve papíron semmi közöm. Mi ugyanis 2009-ben elváltunk, azóta csak a bíróságon találkozunk, a gyerektartásról azóta sem tudunk megegyezni" - mondta a lapnak.

Akkor eljöttük, de az életünk továbbra is egy pokol. Állandóan fenyeget minket. Ami a legszörnyűbb, hogy házi őrizetben van, mindössze három kilométerre lakik tőlünk" - idézte fel a kapcsolatukat.

A férfi a rendőrségen részben beismerő vallomást tett, azt azonban tagadja, hogy a fékcsövet ő vágta volna el.